Kehityskuvat

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

4 kk kehitys

Näin, sain viimein pohdiskeltua tätä viime kuukautta. Tuntuu, että nyt on ensimmäisen kerran ollut sellainen tilanne, että motivaatio on ollut hukassa. Tai oikeastaan se on aikamoista aaltoliikettä. Toisinaan menee tosi hyvin, ja toisinaan sitten ei. En tiedä, mikä motivaatioon vaikuttaa, mutta toisina päivinä on vaikea pitäytyä dieetissä. Ja se tietenkin vaikuttaa taas seuraavan päivän dieettiin. No onneksi tämä elämä ei kaadu sekunttiin, vaan on oikeasti aikaa kehittyä ja kasvaa niin ihmisenä kuin fyysisellä tasolla. Käsittämätöntä, että mä olen olen joidenkin mukaan jo hoikka.... (tai en omasta mielestäni ole, kehuskelevat vain suotta, mutta sitten toisaalta taas) 

Munkit käsissä, valmiina keittämään kahavetta juhlissa.

Mutta mitä maaliskuu toi tullessaan. Tässä kuvat. 

 Ei tarvitse kovin tarkkaan katsoa, että huomaa kehityksen noihin marraskuun kuviin, mutta verrattuna helmikuun kuviin, tilanne on ehkä aika samanlainen. Olo on kyllä ollut sellainen, ettei tässä kuussa tapahtunut suurta kehitystä. Mutta oikeastaan itseäni saan syyttää siitä. Vaikka olen tehnyt kaikki salitreenit ja aerobiset, niin ruokavalio on ollut se, mikä mättää. Olen pitänyt luvattoman monta herkkupäivää, ja syönyt luvattoman monta porkkanaa. Mutta niin kuin kirjoitin, mulla on aikaa, kun sain sen kakkososan bikini fitneksessä. En ole yrittämässä lavalle tässä kuussa, joten elämä ei kaadu tähän. (Vaikka yksi ikuisten laihduttajien tekosyy on se, että välillä täytyy relata, on mun pääni kaivannut oikeasti hieman rentoilua.)

Asento on toki vähän erilainen ja toinen on otettu paremmassa valaistuksessa, siksi näyttää, että vanhemmassa kuvassa on lihakset paremmin esissä. Mutta jos ei niihin kiinnitetä huomiota, niin reidet ovat kaventuneet mielestäni. Sivukuvassa "polvipussit" ovat pienentyneet ja reidet muotoutuneet. Myös käsivarsissa (sivusta otettu kuva) näkyy lihakset eri tavalla. Turhaa ei siis tämäkään kuukausi ole ollut. Vaikkakin se musta siltä tuntuisi.

Ohjelma vaihtuu taas ensi viikolla, siis uskomattoman nopeasti aika menee. Se, miten koen kehittyneeni, on juoksussa ja kuntosalilla olen oppinut himmaamaan niin, että liike on tuskaa. Siis jännittäen ylös ja jännittäen ala. Ei riuhtomista, vaan kiduttavan hidasta liikettä, joka nostaa hien pintaan. Olen aiemmin yrittänyt vain nopeasti tehdä toistot pois alta, nyt olen oppinut hidastelemaan ja kiduttamaan. Ihanaa oppia jotain uutta :D.

Se on ehkä kehitystä. Sitten noissa reisissä näkyy kehitys. Takareidet alkavat selvästi muotoutua jotenkin. Jos katsoo, niin aivan kuin reiden linka piirtyisi erilailla nyt, kuin marraskuussa. Myös selässä on tapahtunut muutosta. 
Jos tarkkaan katsoo, niin huomaa, että uumassa on tapahtunut jotain. Samoin yläselässä. Tosin valaistus ei ole mikään paras lihasten kuvailuun, mutta toivottavasti jonkinlaisen kuvan tästä saa.
 
 Mutta mitä muuta kehitystä? Ei mitään. 
Painot ovat nousseet tasaiseen tahtiin ja toivottavasti se näkyy. 

Erityisesti mua innostaa olkapäätreeni ja hauis. Alakroppa tuntuu niin vain epätoivoiselta tapaukselta, että noinkohan siitä tulee mitään. Sisäreisissä löllyy inhottavasti ihra, mutta minkä teet. PT:ni nettivalmennuksesta, Akseli Piilola sanoi, että se, mistä rasva palaa, on geeneistä kiinni. Ei ole olemassa tehotreeniä tietylle paikalle. Lihaksia voi vahvistaa erityisesti jostain, mutta rasvaa ei pysty polttamaan paikallisesti. Siispä joudun kestämään näitä löllyviä sisäreisiä vielä jonkin aikaa :D.

Urakkaa on edessä, mutta katsotaan sitten toukokuussa, miltä tilanne näyttää. Jos ja kun saan motivaationi takaisin ja herkkupäivät ovat historiaa. 
Herkkupäivistä puheen ollen tässä maistiaisia eilisiltä synttäreiltä...









Ja ps. ei vain pystynyt.


 Ihanaa sunnuntaita!
<3
-Kaza



10 kommenttia:

  1. Vai millanen muutos!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anonyymi!
      Kiitos kommentistasi (oletan sen olevan "Vau millainen muutos")!
      Itse on ehkä liian kärsimätön, ettei haluaisi odottaa täydellistä kroppaa tai nähdä jo tapahtunutta.
      Tämä ihmismieli, kaikki-mulle-heti-nyt, hämää.

      Poista
  2. Waude ! :) ja kyllä toi maaliskuun kuva näyttää mun mielestä vatsastakin timmimmältä kuin helmikuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanni kehuista!
      Ehkä itse on turhan kriittinen, mutta ihana, kun sinä näet kiristymistä.
      Ehkä se onkin todellista :D.
      Kiitos! :)

      Poista
  3. Upee muutos! Ei voi kun ihailla. Mä oon tän kuun kans ollut hiukkasen pihalla. Syömiset on mennyt "melkein" ohjeen mukaan ja liikuntaakin oon saanut lisättyy viikottain. Mut viel on paljon tehtävää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riina kommenistasi ja kehuista :)!
      Onneksi yksi kuukausi ei lopulta tarkoita mitään. Siis aikaa meillä vielä on, vaikka kuinka :D!
      Kehitystä kyllä saadaan, kunhan tehdään töitä.
      Tsemppiä siule treeniin ja ruokavalioon, ei se helppoa ole, mutta toivottavasti kannattaa :)!

      Poista
  4. Tosi paljon on muutosta tapahtunut, ja ihan oikeaan osoitteeseen meni edellisen postauksen voitto! Vaatteet päällä otetussa kuvassa näytät tosi timmiltä ja pieneltä ja selkeästi huomaan reisissä ja vatsassa muutosta maaliskuussakin. Sitkeästi vaan itseä niskasta kiinni ja eteen päin. Tosin edelleenkään en voi tajuta tuota kalorimäärää suhteessa liikuntaan, itsellä se johtaisi juuri repsahteluihin. Täälläkin on menty hiukan ohjeen ohi, mutta liikuntaa on yritetty tehdä silti tarpeeksi. Polvivaiva ja osaamattomuus uinnin ja pyöräilyn suhteen turhauttaa päivä päivältä enemmän kun kesä lähestyy, mutta siihen on vain yksi keino: lenkille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Sanna sinusta pitkästä aikaan! :)
      Juurikin ajattelin, että mitenhän sinulla menee. Mutta kiva kuulla, ettei ainakaan liikuntaa ole haudattu, vaikka välillä syödäänkin ohi.
      Sitkeyttä pitää olla kyllä, välillä on niin rankkaa, mutta kyllähän me kestämme. Tai jos ei kestetä, niin seuraavassa hetkessä takaisin sinne, missä ollaan. Kaipa tämä projekti opettaa myös sellaista armollisuutta ja hyviä tekosyitä :D. (Ei vais)
      Perjantaina päivittyy ohjelmat ja sitä odotan kuin kuuta nousevaa. Ensi viikko kyllä menee koulutuksessa, joten olkoon se mulle lepoviikko, ainakin jossain määrin :D.
      Tsemppiä sulle Sanna myös kaiken turhautuman keskelle. Kyllä se vielä riemunajat koittavat :).

      Poista
  5. ohhoh! oot kyllä kovasti tehnyt töitä ja tulokset kyllä todellakin huomaa:) jatka samaan malliin ja muista olla vähättelemättä omaa kehitystäsi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Anonyymi!
      Jotenkin sitä ei vain näe. Ja varsinkin niinä hetkinä, kun on tehnyt vääriä valintoja.
      Sokeus iskee vauhdissa, siksi onkin ihana, että pidätte maanpinnalla, ja kommentoitte.
      Se antaa paljon!

      Poista