Kehityskuvat

perjantai 9. tammikuuta 2015

Monenlaista.

Mä olin tekemässä perslihasten treeniä tiistaina, ja kuinka ollakaan sali oli ihan täynnä tuttuja ja puhelinkin rallatti kokoajan. Ihan tuli sellainen olo, että noinko tässä treenaan ollenkaan, kun kokoajan pitää olla juttelemassa tai pitää olla vastaamassa viestiin (no eihän sitä tarviis, mut mä en voi olla kyl vastaamatta).
 
Mut eiks tää elämä nykyään ole sellaista, että kokoajan pitää olla tavoitettavissa. Enää ei ole ookoo, jos viestiin ei vastaa samana päivänä mieluummin seuraavan kahden tunnin sisällä. Tai jos ei pysty vastaamaan. Mutta toisaalta tämä nopeatempoisuus on itselläni ainakin vaikuttanut siihen, että jos en heti vastaa, niin unohdan. Johtuu se sitten siitä, että elämä on niin hektistä tai sitten siitä, että mulla on vain armottoman huono muisti.
 
Tuon treenin jälkeen tosiaan ihmettelin sitä, että kuinka etotreenissä voi mennä näin kauan aikaa. Sit aloin miettimään sitä, että onks se kivaa, kun tulee tutuksi salilla olevien kanssa ja voi jutella jostain asioista, vai olisiko vaan painettava menemään satalasissa ja hiki roiskuen?

Ehkei ne ääripäät tässäkään asiassa ole hyväksi, mutta jotenkin olen yksin treenaaja. Muutaman sanan voin vaihtaa, mutta mieluummin keskityn treeniin ja sitten sen jälkeen juttelemiseen. Olen ehkä persoonana sellainen, että jätän mieluusti tekemättä jotkut inhoamani liikkeet (kuten maastavedot tai vatsalihakset), jos aikaa kuluu jutellessa ja pitäisi olla jo menossa seuraavaan juttuun. Miten te olette ratkaisseet tämän? Jutteletteko te salilla tai sarjatauoilla, vai mikä on strategia?
 
Tää on ollut kyl hyvä treeniviikko. Olen saanut käydä 4 kertaa salilla ja vielä sunnuntaina olen menossa. Sitten vaihtuukin ohjelma. Ihan mielenkiinnolla odotan, mitä tuleman pitää. Mut nyt pitää palata taas arkeen ja mennä hakemaan lapsia.
 
Ihanaa viikonloppua kaikille kotona ja töissä!
Treeni-iloa!
-Kaza

maanantai 5. tammikuuta 2015

Onko elämä ihanaa?

Tänään paistoi aurinko, ja hetken sadasosan tunsin jonkinlaista ylimaallista onnea. Ihana päivä <3. Niin monta ihanaa asiaa <3.

Mulla oli vapaapäivä ja lapset olivat hoidossa ihanalla ystävälläni. Sain käydä pitkän kaavan mukaan salilla. Sain riehua kokovartaloa aktivoivan treenin parissa, heilutella kahvakuulaa ja kiskoa maastavetoa. Kokoajan, kun tein etuheilautuksia 16 kilon kahvakuulalla, polvi napsahteli inhoittavasti. Onneksi se ei kuitenkaan tehnyt kipeää tai kipeytynyt treenin jälkeen. Vaikka tänään piti olla cardiona soutu 4x250m, ei pystynyt, koska siinä kipeytyy polvi ihan varmasti. Mutta tosi hyvä treeni oli. 

Niin kuin oli eilen ja toissa päivänä.

Minusta tuo takalisto on vähän kehittynyt, vaikka housujen kanssa onkin kuvattu. Ihan hyvältä se vaikuttaa. Tässä illuusiossa on hyvä elää, sillä ehkä ilman housuja se ei näytä noin hyvälle :D. Mut huomaan kyllä, että reidet ovat vahvat ja pohkeissa on lihasten erottuvuus ihan huima. Ainut vain, että tämä "massakausi" on vaikuttanut sisäreisiin, niihin on kertynyt löysää höllöä. Tarpeeksi kun heilauttelen etuheilautuksia ja kyykkään etukyykkyjä, niin kai ne katoaa. Muuten alan olla jo ihan semi tyytyväinen (paitsi saisivathan ne olla pienemmät ja söpömmät.)

Ei kauheen hyvä kuva, eikä kauheen hyvä lihaskaan, verrattuna edellisiin. Mutta olen kerryttänyt hyvän ihrakerroksen sen lihaksen päälle. Katsotaan sit keväällä uudelleen :D. 

Oon mä muutakin ehtinyt tehdä, kuin syödä ja treenata. (Ja nyt oon syönyt kohtuu hiilihydraattittomasti ja kevyesti. Suurinpiirtein 100g protskuu ja loput kaalia. Aamupalaksi puuroa ja iltapalaksi rahkaa.) Oon nimittäin keskittynyt shoppaukseen ja mun rakkaiden kenkien täydentämiseen. Katsokaas mun uusia työkenkiä. 
Just hienot. Tai ainakin mä tykkään. Muullahan ei ole väliä. Eikä kukaan toistaiseksi ole kieltänyt mua käyttämästä näitä. 

Pikkuhiljaa, kun lapset menee keskiviikkona hoitoon, palaa arki meidänkin mökkiin. Joulunaika ja uusivuosi on ollut ihanaa, ollaan tavattu ystäviä ja sukulaisia, mutta onhan lasten kanssa aina niin kovin rankkaa. Iloitsen kyl arjesta. Josko olot kotona (siis lasten kanssa) helpottuis sen myötä? Ja ehtisin treenata kunnolla. Tai hyvinhän tää vuosi on alkanut, jos on 5 päivä, ja mulla on takana jo 3 treeniä. Voisi mennä huonomminkin :D. 

Täältä tullaan uusi ja uljas vuosi. Täältä tullaan elämä :D.
Nautitaan ystävät. Ihanaa uutta vuotta!

-Kaza